A bennünk élő változó nő

A bennünk élő változó nő

Első alkalommal a Középpontban:

A bennünk élő változó’ –  Beszélgetőkör- sorozat a női változás erejéről 

Ne ijedj meg a ’változó’ szó hallatán!  Az élet maga is állandó változás, ezt nőként különösen érzékeljük különböző életszakaszainkban. Mindez pedig egyre több élményt, megélést, tapasztalatot jelent, melyektől egyre gazdagabbak leszünk! 

A változás azonban ijesztő is tud lenni, hiszen sokszor nehézségekkel jár. Nem csoda, ha elbizonytalanodunk, és nem látjuk tisztán, merre tovább.  

Ismerős?  

Ekkor jelenthet segítséget egy biztonságos hely, ahol mások hasonló dilemmáit meghallgatva új fényben nézhetünk rá saját helyzetünkre. Sokszor ilyenkor lesz világosabb saját utunk is. 

Hiszem, hogy a beszélgetésnek varázsereje van

A kimondott gondolat és érzés mindkét fél számára új ráébredések, ötletek, megoldások forrása lehet: ebben van az ereje! 

A körben kimondott gondolat pedig az empátiával odaforduló társak támogató, biztonságot adó figyelme által színeződhet át és segítheti továbblépni a beszélőt . A kör biztonságát a titoktartás fogadalma és a vezető szakmai eszközei garantálják. 

De mi fog történni a körbeszélgetésen? 

Az alábbiak közül bármelyik előfordulhat a résztvevők igénye és a téma szerint. Ami biztos, hogy körben ülünk, megismerkedünk, beszélgetünk nagy és kisebb körben, néha párokban. Valószínűleg kérdezünk, gondolkodunk, figyelünk, válaszolunk; és lehet, hogy zenét is hallgatunk, verset olvasunk, rajzolunk… ami jólesik és előre mozdít. Mindez bizonyos terv szerint, de rugalmasan, a csoport igényeihez alakítva. 

Az első alkalom bónuszaként a találkozás végén megtanítok egy illóolajos, relaxáló kézmasszázst is, amivel megajándékozhatod szeretteidet a gondoskodás női minősége jegyében!

Érdekel? 

Ha igen, találkozzunk a Középpontban 2019. október 9-én (szerdán) 18 órakor! 

Mivel a körben ülők létszáma ez alkalommal maximum 15 fő lehet, biztosítsd helyedet  regisztrációval egy rövid messenger üzenetben a Belső Horizont Facebook oldalának ’üzenet’ gombjára kattintva.  Elég nevedet és a program dátumát (okt. 9.) elküldened. A regisztrálás az üzenetküldés sorrendjében történik.

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Első beszélgetőkörünk témája: A női lét állomásai 

Milyen volt nagylánnyá válni? Mennyire vártad első menzeszt? Hogy alakult az első szerelmi együttléted? És milyen most? Hogyan éled meg az anyaságot vagy annak hiányát? Hogy viseled az ’üres fészek’ szindrómát? Mennyire látod a lehetőségeit? Hogyan érint a menopausa? Hogyan tudod felfedezni a szabadságot, amit ad? Mit tudsz adni nagymamaként, amit anyaként nem adtál? Ha még nem élted meg mindezt, milyen érzés arra gondolni, hogy ezek az élmények még várhatnak rád?  Hol tartasz most?

A fenti kérdések csak ötletadóak, hiszen most fogunk megismerkedni egymással. Ez alkalommal a résztvevők témái, igényei alapján fogjuk feltenni a kérdéseket, melyekre mindenkinek saját válasza lehet. A körben egymást meghallgatva tudunk egymástól is tanulni. A nőiség bármely aspektusa felmerülhet életkortól függetlenül: ha erre nyitott vagy, akkor jól fogod érezni magad és gazdagodni fogsz a két óra alatt.

És persze semmi sem kötelező. Ez egy lehetőség, hogy rátekints női működésedre, a többiek által megosztott tapasztalatok fényében. Miért ne ragadnád meg?

Döbrösi-Varga Judit vagyok. Coach, mediátor, nyelvtanár. A körbeszélgetés felszabadító, inspiráló erejét a képzés alatt tapasztaltam meg, amikor saját élményes formában tanultam meg a beszélgetés vezetését. 

Szeretettel hívlak, hogy éld át Te is gazdagító energiáját!  Nem fogod megbánni!

A 2 órás workshop ára: 4000Ft/fő
Időpont: október 09. 18:00-20:00
Bejelentkezés: belsohorizont@gmail.com vagy +36 30 977 6135 telefonszámon vagy az alábbi űrlap kitöltésével

honlapom:  www.belsohorizont.hu; https://www.facebook.com/belsohorizont/

Jelentkezz most!