Aphrodite Power Training

A szépség intelligencia, és minden nőben ott van.

Közel három évtizede foglalkozom a testtel és a lélekkel hastánc- és jazz balett oktatóként. Sokat utaztam, felléptem, tanultam és tanítottam.

Lehetőségem volt megtapasztalni a szufi rituálék, a dervis kerengések és a japán butoh világát. Nagy hatással van rám a jóga rendszerek módszertana. Sokféle arcjógát és arctornát tanultam. Természetgyógyászati fókuszom az egészség természetes szépsége és az Anti Aging.

A rituális mozdulatok szépítő és egészség megtartó hatásúak- általuk saját teremtőerőnkhöz kapcsolódunk. Sokirányú tapasztalataimat ötvöztem, és az örök fiatalság és szépség istennőjének nevével elneveztem módszertanomat. Ezt osztom meg azokkal, akik természetes szépségük és egészségük erejét keresik. Minden nőben egyszerre benne él az istennő és a gyermek. Szerepeink sokaságát a modern világban méltósággal és örömmel tudjuk megélni, ha időt adunk magunknak arra, hogy női körökben harmonizáljuk és tudatosítsuk testi-lelki-szellemi és spirituális lényünket.

Az Aphrodite Power Training órákon az alapos és átfogó mozgás és tánctechnikák mellett arctorna is van. Különleges test- és arcszépészeti módszerem a fizikai edzéssel szorosan kötődik az érzelmi és tudati hangoláshoz. A rendszeres APT gyakorlójának női önbizalma stabilizálódik, a testi és lelki energiája megerősödik, teste és arca szépül és letisztul.

Érkezz meg önmagadhoz az Aphrodite Power Traininggel!

Időpont: Július elejétől
hétfőnként 09:00-10:30

Győrffy Katalin

Több, mint két évtizede foglalkozom mozgás- és tánc oktatással, előadó művészettel és hastánccal. Előtte alternatív fizikai színházakban voltam színésznő (Arvisura és Theoréma színház Katona Imre vezetésével), és Barcelónában modell. Eredetileg angol-magyar szakos tanár voltam, de erősebb volt az örökmozgás és alkotás igénye bennem… 2002 óta tanítok hastáncot.

Első táncmesterem magyarországon Vitális Anna volt, majd Barcelónában Lesya Starr. Orientális tánctudásom alapjait színesíti szufi kerengés és perzsa tánc tudásom, amit az azerdajdzsáni Sashar Zariftól tanultam, valamint kivaló barcelónai tánc mesterem Andres Corchero, akitől japán butoh-t tanultam.

Sikeresen elvégeztem Magyarországon a transzperszonális pszichologia és transzlégzés kurzusokat a Test Akadémián Dr komin Vladimir és Betnáth Krisztina vezetésével, később pedig a Magyar Táncszövetség által szervezett jazz- és moderntánc oktató képzést, ahol legmeghatározóbb tanáraim Földi Béla, Lakatos János és Fuchs Lívia voltak. Ekkortól Miklós Ervin irányításával már rendszeresen jógáztam. 2004 óta tréningeztem intenzíven Bakó Gábor jazz balett óráin. Gáborral a Grópius színházi műhely keretein belül közös mozgásszínházi alkotásokban is együtt dolgoztunk.

2005-ben és 2006-ban a Ghazi Mona Dolores által szervezett országos hastáncversenyen megkaptam két egymást követő évben a  legjobb koreográfus díjat. Így jutottam ki egyiptomi fesztiválokra Kairóba, ahol elsajátítottam az autentikus arab stílusokat.

Egykori együttesemmel az ORIENTHALIA -val számos táncszínházi produkciót rendeztem, és koreografáltam melyekkel egy autentikus orientalis táncművészeti műfajt teremtettünk meg Magyarországon először. A mai napig boldogan veszek részt orientális táncjátékok létrehozásában mint szupervizor, szaktanácsadó , vagy táncos. (Ghazi Mona Dolores, Amaraya , Dina Jamilah és Shaba Oriental Art , Mahsti produkciók)

Mindemellet aktív idegenvezető vagyok, sokat utazom.

A legfontosabb számomra, hogy nagycsaládos anya vagyok, úgyhogy az életem rendesen tele van, nem jellemzőm az unatkozás. Mindig emberekkel dolgoztam, mindig mozgásban voltam, így bizton állíthatom, hogy nagy tapasztalattal rendelkezem ez ügyben a legtöbb tekintetben.

2016-17 ben Malova Viviennel megszerveztük Belisyum orientális tánc fesztivált. Számomra a rendezvényszervezés is a művészi alkotás egy formája, melyben rengeteg kreatív megvalósításra van lehetőség.

Tánc- és mozgás filozófiám lényege a természetesség, szabadság és az ösztönös  női spiritualitás örömének megélése.

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 30 292 5528

katalingy@icloud.com