Aphrodite Power Training

Az önmagára igényes nő új mozgásformája.
Komplex vitalizáló tréning, erősítő- alakformáló edzés és tánc. Esszenciája számos ősi és modern mozgásformának.

Rendszeres gyakorlásával szépül a testtartás, a mozdulatok finomodnak és tudatosulnak, erőt, nyugalmat és magabiztosságot árasztanak a mindennapokban. Ezzel a módszerrel az idő szépít!

Az Aphrodite Power Training a derű és az egészség mozgása mely a testi-lelki egyensúlyt segíti.

Edzéseket vezeti: Győrffy Katalin

Időpontok:
hétfőnként 09:00-10:30
szerdánként 09:00-10:30

Óradíj: 3000 Ft

Magamról:
Több, mint két évtizede foglalkozom mozgás- és tánc oktatással, előadó művészettel és hastánccal. Előtte alternatív fizikai színházakban voltam színésznő (Arvisura és Theoréma színház Katona Imre vezetésével), és Barcelónában modell. Eredetileg angol-magyar szakos tanár voltam, de erősebb volt az örökmozgás és alkotás igénye bennem… 2002 óta tanítok hastáncot.

Első táncmesterem magyarországon Vitális Anna volt, majd Barcelónában Lesya Starr. Orientális tánctudásom alapjait színesíti szufi kerengés és perzsa tánc tudásom, amit az azerdajdzsáni Sashar Zariftól tanultam, valamint kivaló barcelónai tánc mesterem Andres Corchero, akitől japán butoh-t tanultam.

Sikeresen elvégeztem Magyarországon a transzperszonális pszichologia és transzlégzés kurzusokat a Test Akadémián Dr komin Vladimir és Betnáth Krisztina vezetésével, később pedig a Magyar Táncszövetség által szervezett jazz- és moderntánc oktató képzést, ahol legmeghatározóbb tanáraim Földi Béla, Lakatos János és Fuchs Lívia voltak. Ekkortól Miklós Ervin irányításával már rendszeresen jógáztam. 2004 óta tréningeztem intenzíven Bakó Gábor jazz balett óráin. Gáborral a Grópius színházi műhely keretein belül közös mozgásszínházi alkotásokban is együtt dolgoztunk.

2005-ben és 2006-ban a Ghazi Mona Dolores által szervezett országos hastáncversenyen megkaptam két egymást követő évben a  legjobb koreográfus díjat. Így jutottam ki egyiptomi fesztiválokra Kairóba, ahol elsajátítottam az autentikus arab stílusokat.

Egykori együttesemmel az ORIENTHALIA -val számos táncszínházi produkciót rendeztem, és koreografáltam melyekkel egy autentikus orientalis táncművészeti műfajt teremtettünk meg Magyarországon először. A mai napig boldogan veszek részt orientális táncjátékok létrehozásában mint szupervizor, szaktanácsadó , vagy táncos. (Ghazi Mona Dolores, Amaraya , Dina Jamilah és Shaba Oriental Art , Mahsti produkciók)

Mindemellet aktív idegenvezető vagyok, sokat utazom.

A legfontosabb számomra, hogy nagycsaládos anya vagyok, úgyhogy az életem rendesen tele van, nem jellemzőm az unatkozás. Mindig emberekkel dolgoztam, mindig mozgásban voltam, így bizton állíthatom, hogy nagy tapasztalattal rendelkezem ez ügyben a legtöbb tekintetben.

2016-17 ben Malova Viviennel megszerveztük Belisyum orientális tánc fesztivált. Számomra a rendezvényszervezés is a művészi alkotás egy formája, melyben rengeteg kreatív megvalósításra van lehetőség.

Tánc- és mozgás filozófiám lényege a természetesség, szabadság és az ösztönös  női spiritualitás örömének megélése.