Csirmaz Luca – Pszichológus

Csirmaz Luca vagyok, pszichológus és kutató. Odavagyok az emberi lélek és a kapcsolatok tanulmányozásáért, és azért, hogy a világ egy harmonikusabb és szeretettel telibb hely lehessen mindenki számára. Hiszem, hogy az én feladatom nem az, hogy tanácsot adjak, vagy azonnali csodákat és változást ígérjek, hanem hogy megnyissak egy olyan teret, amiben teljesen rendben van minden porcikád és minden élményed.

A konzultációk során nincs megfelelés, nincsenek tabutémák, ezek az órák teljes mértékben rólad szólnak. Az alkalmak során az általad hozott témakörökre fókuszálunk, mely során az adott területen való eredményeken túl növekszik az önértékelés, énhatékonyság, a helyzetekhez való rugalmas alkalmazkodás és önismeret is, mely az egész életedre kihatással van.

Ki fordul pszichológushoz?

Mindenféle korú, élethelyzetű és személyiségű ember megfordul nálam, akikben a közös csupán az, hogy a problémák szőnyeg alá seprése helyett szeretnének végre tudatosan előrébb jutni az életükben, és jobban érteni és kezelni az életüket és kapcsolataikat. Úgy gondolom, hogy az önmagunkba fektetett munka a legjobban megtérülő befektetés, és „fejleszteni” magunkat a lehető legkedvesebb cselekedet, amit szeretteinkkel és magunkkal tehetünk.

Néhány témakör, mellyel hozzám szoktak fordulni:

  • Önértékelési problémák, avagy amikor úgy érzed, hogy egyszerűen sosem vagy „elég jó”, vagy nem mersz tenni azokért a dolgokért, amire igazán vágynál
  • Szabadulás érzelmileg bántalmazó kapcsolatokból és visszatalálás önmagadhoz
  • Kommunikációs- és kapcsolati nehézségek (legyen az munkahely, család, barátok vagy párkapcsolat)
  • Szorongás, stresszkezelés
  • Önismereti kérdések, az érzelmi intelligencia fejlesztése, családi minták megértése
  • Motiválatlanság, levertség, munkahelyi problémák és az értelmet adó hivatás, életcél kérdésköre
  • Életvezetési kérdések: célállítás, időbeosztás, munka-magánélet egyensúly
  • A másik nem megértése, társkeresés, ismerkedés, és ez ehhez kapcsolódó szorongás enyhítése

Milyen módszerrel dolgozom?

Holisztikus szemléletben dolgozom, az eszközöket rugalmasan a problémakörhöz és személyes igényeidhez igazítjuk.

Tanulmányok és tudományos munka

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, klinikai- és egészségpszichológiai specializáción, kitüntetéses diplomákkal. Harmadik éve vagyok tagja az MTA-ELTE Lendület Adaptáció Kutatócsoportnak, ahol szorongáscsökkentő intervenciókat fejlesztünk különböző korosztályok számára. Számos magyar és nemzetközi konferencián vettem részt, továbbá elnyertem a Sapere Aude Junior fiatal kutatóknak járó kitüntetést, és az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját is. Az évek során egy egyesült királyságbeli Life Coach képzést is elvégeztem és több projektben dolgoztam coachként és trénerként különböző témakörökben.

Az egyéni pszichológiai konzultáció díja: alkalmanként (60 perc) 10 000 Ft

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 70 223 67 38

lucsirmaz@gmail.com