Búcsú és elengedés – Csoportos Családállítás

csoportos családállításHalottak napja, az emlékezés és az elengedés napja ad teret ennek a mostani csoportos családállításnak. Köszönjük!
Szeretném, ha tudnád:
NEM SZOMORKODNI HÍVLAK!
Azért választottam éppen ezt a napot, mert ilyenkor sokkal ŐSZINTÉBBEK tudunk lenni ÖNMAGUNKHOZ!
És a problémák megoldásához EZ AZ ELSŐ LÉPÉS: őszinteség önmagamhoz!
Rájönni, felismerni, engedni magamnak MEGÉREZNI, hogy valami NEM JÓ, nem tetszik, bánt, fáj, elszomorít!

Ha ez az érzés megszületett, akkor a következő lépés MEGJAVÍTANI, RENDBE TENNI! Ehhez a legtökéletesebb módszer a családállítás!

Biztos vagyok abban, hogy ismét ez zseniális, tiszta érzésű napunk lesz. Légy része, TEDD RENDBE AZ ÉLETED, hiszen TUDNOD KELL:
“A BOLDOGSÁG ALANYI JOGON JÁR!”
Bármi bánt, JOGOD VAN VÁLTOZTATNI RAJTA!
Cselekedni és ÉLNI TETSZÉSEDRE AZ ÉLETED!
Ezért jelentkezz mielőbb, mert minden elvesztegetett percért kár…!

Amennyiben Szerettedtől szeretnél elbúcsúzni, vagy úgy érzed, hogy már sok idő telt el, mégis mindig nagyon FÁJ, akkor gyere el, segítek! Sokszor a fájdalom az egyetlen kapocs, hogy emlékezzünk. Segítek Neked megtalálni egy másik érzést, hogy amikor könny csordul a szemedbe, az ne fájdalommal, hanem MEGBÉKÉLÉSSEL és szeretetteljes elfogadással járjon együtt! <3 Ha még sosem jártál nálam, akkor akár ingyenesen is megnézheted ki vagyok, hogyan dolgozom! Ha pedig már jártál, és Képviselőnek érkezel, akkor 5.000 Ft-ot fogok elkérni. Annak, aki úgy dönt, hogy Rendbe teszi az életét, szeretettel ajánlom a FELHŐTLEN ÉLET csomagot, amely egy probléma feltáró konzultációból, és egy családállításból áll! Olvasd el a részleteket: https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/ Kevés hétvégi időpont van idén, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL! Időpont: november 02. szombat 09:00-18:00
Jelentkezés: rakovicseva@gmail.com vagy +36 30 758 1331 vagy az alábbi űrlap kitöltésével
A családállítást vezeti: Rakovics Éva

Jelentkezz most!