Családállítás

Csoportos családállítás“Látni a láthatatlant, hinni a hihetetlent, és elérni mindazt, amit a többi ember lehetetlennek tart!”
Emlékszel, amikor kicsi gyermek voltál, és még nem tudtad, hogy van lehetetlen…? Meg tudtad különböztetni, hogy mit szabad, mit nem szabad. De, nem tudtad, nem érezted és nem is hitted el, hogy az álmaid, a vágyaid nem tudnak majd teljesülni, mert lehetetlenek… Aztán, valaki szólt.. Valaki elhitette veled… Hallgattál az okos felnőttekre. Most, hogy Te is felnőtt vagy, lehet, hogy Te is elhiszed és másoknak is azt mondod néha: – Áááá, az lehetetlen…!

Ha megvan ez az érzés, és tudod legbelül, hogy van esélye a vágyaidnak, hogy legalább 1% esélye van annak, hogy megtörténjen valami (*csoda) a Te életedben is, akkor:

Gyere el erre a csoportos családállításra és segíek megvalósítani a lehetetlennek tűnő álmaidat!

Ha még nem ismersz, vagy nem jártál nálam konzultáción, családállításon, akkor ingyenesen tudsz részt venni, mert ezzel segítelek, hogy a saját szemeddel meggyőződj arról, hogy, nem csak ígérgetek! 🙂
Állítást szeretnél?

A saját életedet szeretnéd rendezni, leküzdeni az akadályokat, és megoldani, hogy végre felszabadultan, egészségesen és boldogan élj?

– Akkor kérd, hogy rajtad dolgozzak! Jelentkezz be!

Ebben az esetben, szeretettel ajánlom Neked a Felhőtlen Élet csomagot, amikor az állítás előtt egy önismereti, sorselemző és probléma feltáró konzultációt is megtartunk. Ha nem akarsz megértést, nem akarsz válaszokat, csak az állítást, vagy már voltál nálam ezelőtt és ismerlek, akkor jelentkezhetsz simán csak az állításra is! 🙂 Az árakról ezen a weboldalon tájékozódj:

https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/

Fontos napot választottam! Ez a nap kifejezetten régi ügyek lezárására alkalmas, igazi karmazáró nap! Segíti az új életed kezdetét és a régi rossz letételét!

Szeretnél többet tudni a módszerről? Akkor íme egy kis olvasnivaló:
https://spirit4you.hu/csaladallitas/

Gyere kényelmes ruhában, hozz nyugodtan egy kis harapnivalót, szendvicseket, gyümölcsöt, mert azt tapasztaltam, nem húzzuk az időt nagy ebédszünettel.. 🙂

Erre az eseményre úgymond, “kötelező” a bejelentkezés… Kérlek, ha tervbe vetted, akkor jelentkezz be az alábbi űrlapon!

Szeretettel várlak!

Időpont: Jul. 20. hétfő 18:00-21:00
Jelentkezés: rakovicseva@gmail.com vagy +36 30 758 1331 vagy az alábbi űrlap kitöltésével
A családállítást vezeti: Rakovics Éva

Jelentkezz most!