Családállítás

A CSALÁDÁLLÍTÁS A LEGHATÉKONYABB PROBLÉMA MEGOLDÓ MÓDSZER!

Milyen területekre használjuk?

Számtalan különböző esettel dolgozhatunk. Például:

Nem áramlik megfelelően a pénz? Nem működik a párkapcsolat? Vagy éppen nincs is? Mindig „ugyanabba a pocsolyába lépünk bele”? Ismétlődnek a nehézségek, és a „szegény embert még az ág is húzza”? MIND-EGY! Ami azt jelenti, hogy…:

Képzeld el, minden problémánknak az az oka, hogy valahol, valamikor felborult a Szeretet Rendje, és nem áramlik megfelelően az érzelem… Lehet, hogy nem is mi rontottuk el, hanem az elődeink, őseink. A munka során megkeressük ezt az elakadást, megvigasztaljuk a résztvevőket, helyreállítjuk a Bert Hellinger által megfogalmazott Rendet, így „itt és most-ban” okafogyottá válik a problémánk! Akár magától is megszűnhet ezután. A munka folyamán létrehozzuk a mindenki számára boldogságot biztosító ÚJ MINTÁT, ami egy új lehetőség, hogy hatékonyan és boldogan élhessük az életünket!

Ha még nem próbáltad, nem ismered a módszert, vagy nálam még nem jártál, nincs vesztenivalód. Az első alkalom Segítőként díjtalan! Gyere el, és nézd meg, miről beszélnek ilyen sokan ekkora lelkesedéssel… Amit még érdemes tudnod, hogy amikor Segítőként részt veszel, a Te életedben is javulnak a dolgok… 🙂

Ha magadnak szeretnél állítást kérni, érdemes előtte egy problématudatosító, feltáró konzultációt is választanod, hogy megismerd önmagad, a sorsforgatókönyvedet, és komolyan megismerjük a problémád. Az imént említettem, hogy akár magától elmúlhat a bajunk, és azért érdemes a tudatosítás előtte, hogy MI IS MEGTEGYÜNK MINDENT, amit csak lehet, hogy segítsünk az új élet kialakulásában! Ehhez van egy Felhőtlen Élet – csomagom, amihez kedvezményt is biztosítok!

Tudom, nem könnyű megtenni az első lépést, de SEGÍTEK!

Ha úgy döntesz, hogy Te rendezed az életed filmjét, jelentkezz hamar, hogy legyen hely ezen a szuper energiákkal megáldott napon!

Állítás Neked: 20 000 Ft
Képviselőként: 5 000 Ft (első alkalom ingyenes)

Szeretettel várlak!

Következő időpont: 
Tervezett időpontok:

Jelentkezés: rakovicseva@gmail.com vagy +36 30 758 1331 vagy kattints a lenti gombra
A családállítást vezeti: Ambrus-Rakovics Éva