Ébresztő Beszélgetések

 


Mallász Andrea - Ébresztő Beszélgetések Az éjszakák és nappalok állandó körforgása természetes számunka, nem akarjuk szétválasztani őket. Mégis, ha a körülöttünk levő világ eseményeire gondolunk, elutasítjuk azokat melyek rossz érzéseket, gondolatokat keltenek bennünk.  A világnak csak a szép és jó oldalát szeretnénk látni.

 

Hogyan látjuk a világot és önmagunkat? Mi zajlik bennünk valójában? Mindez hogyan jelenik meg a mindennapjainkban?  Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat az Ébresztő Beszélgetések sorozatunkkal valamint a hamarosan megjelenő „Beszélgetések”című könyv és az Angyal válaszol közös olvasása során.  A Beszélgetések célja, hogy ösztönözzön az önmagunkkal való párbeszédre és segítsen az univerzum üzeneteinek fordításában.

 

 

 

 

A fent említett könyvekről az alábbi linkeken tájékozódhat:
Beszélgetések című könyvünk”
Az angyal válaszol

Időpontok (témák nem egymásra épülők):

Május 27. hétfő 18:30-20:30 – A szorongás hozzánk tartozik
A szorongás mindannyiunk életében kisebb nagyobb mértékben jelen van,  megkeseríti az életünket, szeretnénk szabadulni tőle. A ” Beszélgetések “című könyv üzenete mégis az, hogy a rossz dolgoknak is keressük a létjogosultságát.
A következő találkozás alkalmával arról olvasunk, mi lehet a szorongás forrása bennünk, mitől félünk valójában, amikor szorongunk

Részvételi díj: 1.000.- Ft/fő

Jelentkezés: bombykol8@gmail.com  06/30 65 1 65 65

A beszélgetést vezeti: Mallász Andrea