Ébresztő Beszélgetések


Mallász Andrea - Ébresztő Beszélgetések Az éjszakák és nappalok állandó körforgása természetes számunka, nem akarjuk szétválasztani őket. Mégis, ha a körülöttünk levő világ eseményeire gondolunk, elutasítjuk azokat melyek rossz érzéseket, gondolatokat keltenek bennünk.  A világnak csak a szép és jó oldalát szeretnénk látni.

Hogyan látjuk a világot és önmagunkat? Mi zajlik bennünk valójában? Mindez hogyan jelenik meg a mindennapjainkban?  Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat az Ébresztő Beszélgetések sorozatunkkal valamint a „Beszélgetések”című könyv és az Angyal válaszol közös olvasása során.  A Beszélgetések célja, hogy ösztönözzön az önmagunkkal való párbeszédre és segítsen az univerzum üzeneteinek fordításában.

A fent említett könyvekről az alábbi linkeken tájékozódhat:
Beszélgetések című könyvünk”
Az angyal válaszol

Időpontok (témák nem egymásra épülők):

Augusztus 12. hétfő 18:30-20:30 – Kegyelem
Amikor teljesen kétségbeesünk az életben, legyen az ok egy erős fizikai vagy egy mély lelki fájdalom, kihúzzák a lábunk alól a talajt, hittől függetlenül az isteni kegyelemért fohászkodunk. Mi ez a kegyelem, ami megnyílt az emberiség számára, minden pillanatban körülölel minket, lehetővé téve, hogy bármikor megtapasztalhassuk a teljességet földi minőségünkben?

Részvételi díj: 1.000.- Ft/fő

Jelentkezés: bombykol8@gmail.com  06/30 65 1 65 65

A beszélgetést vezeti: Mallász Andrea

Jelentkezz most!