Elsik Anikó

Az Orvosi Egyetem utolsó éveiben kezdtem el a nem konvencionális gyógyítás felé is fordulni. Bennem ez a két út mindig is megfért egymás mellett. Sokféle módszerrel barátkoztam, és ahogy sokan mások, én is a módszerben hittem.  A tapasztalat viszont megmutatta, mekkora gyógyító erővel bír akár egy mondat vagy egy kérdés, ha az a megfelelő tudatállapotban hangzik el.

Számomra a gyógyítás már nem ugyanazt jelenti, mint régen. Kezeléseim során tapasztalom, mekkora ellenerőt generál, ha idő előtt akarom elvenni valakitől a betegségét. Más lett a betegséghez való hozzáállásom is. Ma már tudok nem ellenségként, hanem segítségként is tekinteni rá. Megéreztem, nem az a cél, hogy mindenki (beleértve magamat is) tökéletessé váljon, sokkal inkább valódivá.

Gyengeségeink érzékelése, tudatosítása és elfogadása vezet ahhoz, hogy meglássuk a földi lét tökéletes tökéletlenségét. Nem cél az érzéseink elfojtása és az elme eszmefuttatásainak kiirtása, hanem inkább a párhuzamosság megélése, mert így tud megjelenni a bizalom és a hit magunk és a külvilág felé. Gyógyító tevékenységem jelenleg a háziorvosi munkában és egyéni kezelésekben ölt testet.

Elérhetőségek és bejelentkezés

06 30 224 7275

Elsik Anikó: elsikaniko@gmail.com