Mák Eszter – Focus (EM)Power Mentor Program

“A figyelem megtartható!”

Mák Eszter vagyok, ayurvédikus jógaoktató és mentor. Koncentrációs nehézségekkel küzdő felnőtteknek segítek azokat a technikákat elsajátítani, melyek segítségével fókuszált, kiegyensúlyozott életet teremthetnek maguknak és gyermekeiknek.

Személyes érintettségem révén mélyen együtt érzek a figyelemzavarral és hiperaktivitással élőkkel. Magam egészen 35 éves koroming éltem kezeletlen a tünetekkel, közvetlenül megtapasztaltam, így pontosan ismerem a nehézségeket, akadályokat, és ma már a megoldásokat is. Az, hogy ma támogathatom a koncentrációs nehézséggel élőket, az csak a történet vége. 12 éves utazás ez, melyet tanulmányaim, és tapasztalataim töltöttek meg izgalmas tartalommal.

Az utóbbi 12 évben elmerültem az önismeret, és önfejlesztés végtelen birodalmában. Elsősorban saját magam elakadásait szerettem volna meghaladni, de a találkozás azonnal mélyebb szinten megszólított. Arra hívott, hogy tanuljam, alkalmazzam a technikákat, majd szolgálatba állíthassam. A jóga és ayurvéda tanulmányokat teljessé az Integratív Kommunikációs Képzés tette. Úgy vélem, hogy – alkati szempontjaink figyelembe vételével – a rendszeres jógagyakorlással, a kognitív technikák alkalmazásával olyan mértékű transzformatív változásokat tudunk elérni életünkben, amely felülmúlja képzeletünket. Visszatalálunk eredeti önmagunkhoz, valós rendeltetésünkhöz, a teljes élethez.

Az utóbbi év tapasztalat hozta a 90 napos mentor program lehetőségét, ugyanis ez idő elegendő ahhoz, hogy azokat a szokásainkat meg tudjuk változtatni, melyek nem szolgálnak többé bennünket, sőt, akadályát képezhetik fejlődésünknek. Mélyen hiszek a kis lépések erejében, a fokozatosságban, és az egyénre szabott figyelemben.

Szándékom, hogy századunk felgyorsult életstílusában fókuszvesztett, koncentrációs nehézséggel élők megtapasztalhassák az összeszedett, önbizalomteli, kiegyensúlyozott és önazonos életet.

Az első 60 perces konzultáció ingyenes!

Alig várom, hogy találkozzunk 😉 Keress bizalommal!

“Sokkal nagyobb eredményt értem el, mint azt az elején gondoltam a programmal, és a fejlődés az folyamatos, a program után is. Aki egyszerű konkrét dolgokkal akar javítani az életen, azoknak ajánlom. Én biztos, hogy a program után is alkalmazni fogom a tanultakat. Köszönöm Eszter! :)”
Peti (33) – egy elégedett résztvevő

Elérhetőségek és bejelentkezés