Hangfürdő – Tudatos Pihenés

Hangfürdő - HangtálakHangfürdő a gazdagréti Középpont jógastúdióban! Tudatos pihenés, kellemes kikaocsolódás a hangtálak és tam tam gongok segítségével.

A hangfürdőn hallható Peter Hess hangtálak, tam tam gong és sok egyéb hangszer egy békés, pihentető egyórás utazást kínál a hangok világába. A hangtálak lágy, zenélő hangjai megnyugtatják az elmét a hangfürdő során. A puha rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy jóleső ellazuláshoz vezetnek. A hangok által, mintha egy utazáson vennél részt a nyugalom és béke birodalmában. A hangterápia egy olyan teljeskörű holisztikus módszer, amely segít a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésében.

A hangfürdő csoportos foglalkozás, de az élmény mindenki számára egyedi. Amit átélsz, az minden alkalommal más. Gyere el, tapasztald meg.

A gyakorlatban

A hangfürdőn érzed és hallod majd a hangtálak és gong rezgését, amelyek beindítják a tested és lelked öngyógyító folyamatait. A rezgések és hangok segítenek ellazulni, oldani feszültséget, szorongást és az ezekből eredő testi tüneteket, alvási nehézséget.
A hangfürdő alatt fekszel vagy ülsz, engeded, hogy a gong, a hangtálak és egyéb hangszerek rezgései átjárják a tested, egyben mély és tudatos pihenést aktiváljanak.
A hangfürdő után otthon pihenj és csendben engedd meg magadnak, hogy jelen légy a pillanatban. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned. Azoknak is nagyszerű élmény, akik meditálnak.
Béke, harmónia, töltődés, megtapasztalhatod a benned lévő csendet.

A hangfürdő nem javasolt: első trimeszteres várandósnál, pacemakerrel rendelkezőnél, illetve állandó kezelést igénylő pszichiátriai betegnél.

Hangfürdő a gyakorlatbanA hangfürdőt vezeti: Légrádi Verus

Időpont: hamarosan…

Részvételi díj: 3000 Ft

Minimum 3 jelentkező szükséges, előzetes bejelentkezést kérünk.
Kérjük érkezzetek meg 15 perccel korábban, későket nem tudunk beengedni.

Lehetőség van egyéni hangmasszázsra, hangtál-kezelésre is!

Maximum létszám: 15 fő

Jelentkezés: Részvételi szándékod kérlek emailben (legradiv@yahoo.com) vagy telefonon sms-ben (+36 30 846 2373) jelezd aznap 10:00-ig. (utána még érdeklődhetsz a szabad helyekről.)