Hrotkó Heléna

Hrotkó Heléna vagyok, holisztikus tánctanár és testtudat tréner. Egyéni kezeléseim abban támogatják a klienseimet, hogy holisztikusan, a maga teljességében megismerjék testüket, mélyebb szinteken is ellazuljanak, így szabad utat nyitva az energiáramlásnak és szervezetük feltöltődésének.

Kortárs táncosként végeztem felsőfokú tanulmányaimat majd holisztikus tánctanárrá képeztem magam Bécsben. A mozgással és a testtel kapcsolatos mélyreható kutatlásaim, valamint pedagógusi  pályám olyan testtudati módszerek elsajátításához vezetettek, mint a Body-Mind Centering®, a Kranioszakrális terápia, az Ideokénézis és más érintéssel dolgozó módszerek, melyek lehetővé tették, hogy mélyrehatóan megismerjem az emberi test rendszereit, érzékeljem a folyadékok áramlását, a csontrendszer felépítését, az izomtónusokat, a szervek és mirigyek állapotát valamint, hogy támogassam a hozzám fordulók öngyógyító képességeinek kibontakozását.

Kezeléseim elősegítik a klienseim testi megújulását, energiarendszerünk feltöltődését és szervezetünk újrarendeződését.

Harmonizáló Testkezelés:

Feltöltődésre vágysz minden szinten?
Mozgásszervi problémád, sérülésed van?
Több figyelmet szeretnél szentelni testednek, önmagadnak?
Bármi is legyen az indíttatásod, hogy tiszta figyelmet és feltöltő érintést kapj, szeretettel látlak harmonizáló testkezelésemen, mely újra rendezi fizikai tested, feltölti energiarendszered, és kisimítja gondolataid. Rendkívül jótékony hatású minden szinten.

Az alkalmak elején néhány hangolódó gyakorlattal támogatlak abban, hogy figyelmed bekerüljön teljes testedbe és így könnyebben ellazulj és fogékonyabbá válj a kezelés feltöltő és újrarendező hatásaira. Több manuális, testtudati technikát alkalmazok (Kranioszakrális terápia, Body Mind Centering®, Body Work, Ideokinézis); ezeket szabadon, intuitíven használom a kezeléseim során, attól függően, hogy épp mivel érkezel aznap.

Személyre szabottan kapod majd azt a kezelést, amire épp neked van szükséged.

Elérhetőségek és bejelentkezés

++36 70 536 06 15

Hrotkó Heléna: yelena.x@gmail.com