Önismereti Előadás

KlubtalalkozoMajd utána: kérdezz és én felelek!
Ez az este igazán rendhagyó lehet az életedben, ha velünk tartasz!
Biztos neked is, mint még sok másik embernek vannak kérdéseid:

  • VAJON KI VAGYOK?
  • MI A FELADATOM?
  • MI A KÜLDETÉSEM?
  • MIKOR, HOGYAN CSINÁLOK JÓL VALAMIT?

Ha szeretnél a HR Specialista Kronobiológia segítségével megismerkedni igaz-igaz önmagaddal, akkor most díjtalanul tudsz részt venni ezen a klubtalálkozón és feltenni önmagadról a legfontosabb kérdéseket!

Vannak a sztereotípiák, és vannak módszerek, amelyek mindenféle teszt kitöltése nélkül pontosan megadják a kérdéseidre a választ… Én, éppen ilyenekkel dolgozom! 🙂

Olyan részletekig, hogy miként táplálkozz, mennyit, vagy mit sportolj, mennyit kell aludnod, hogy hatékonyan élj… Miként tudod érvényesíteni az akaratodat, hogyan mondj NEM-et, vagy mire figyelj oda, amikor tervet készítesz, vagy célokat tűzöl ki!

Mint mindig, most is lesz egy előadás, most egy kis önismereti – emberismereti módszer bemutató, aztán jöhetnek a kérdések!!!

Most első alkalommal lesz a klub a Középpont stúdióban, szertettel várlak!

Kérlek, jelentkezz be! 🙂
Tényleg ingyenes!

A klubban, minden hónap harmadik csütörtökén szoktunk csacsogni egymással, mindenféle nagy dologról, elmeséljük, kivel mi történt és milyen sikereket ért el a tanultak segítségével. Ez egy tanulói, olvasói, baráti csapat és tele van fejlődésre vágyó és változásra képes emberekkel. Éppen egyik VIP tagunk a múltkor elmesélte, hogy annyira szívhez szóló és érzelmileg feltöltőek ezek az esték, hogy így tudja pótolni szülővárosának templomi közösségét. Szeretetet… Elfogadás…

Légy része ennek a szeretetteljes közösségnek és gyere el erre az önismereti találkozóra!

Legközelebbi alkalom időpontja: július 18. 18:00

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz be, hogy tudjam mennyi pogácsát süssek.. 😀

Jelentkezz most!