Önismereti nyílt esték KLUBTALÁLKOZÓ

Ambrus – Rakovics Éva vagyok a SZÍV-Tanoda, a HR Specialista Akadémia megalapítója, jelenleg már 4 könyv szerzője, írója, családállító, oktató, éééés most a lényeg:

SZERETETTEL VÁRLAK A DÍJTALAN KLUBTALÁLKOZÓKON!

Ez a klubtalálkozó havonta ismétlődő, csütörtök esti program. Egy rendkívüli lehetőség, hogy díjtalanul találkozhassunk, megismerkedhessünk, és FELTEHESD ÖNMAGADRÓL A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEKET!

„VAJON KI VAGYOK? MI AZ ÉLETFELADATOM? MI A KÜLDETÉSEM? MIKOR, HOGYAN CSINÁLOK JÓL VALAMIT…?! MIKOR ÉS MI, ÉS PERSZE, HOGYAN FOG VELEM TÖRTÉNNI?” – és ehhez hasonlók..

Hogyan zajlik az este?

18 órától lesz egy kis ÖNISMERETI ELŐADÁS, MAJD UTÁNA: KÉRDEZZ ÉS ÉN FELELEK!

Ez az este igazán rendhagyó lehet az életedben, mert egy egészen pontos használati és kezelési útmutatót kaphatsz saját magadhoz. Vannak, akik szerint van jó és rossz tulajdonság. Szerintem valamire való tulajdonságok vannak, és ha nem önmagunkat éljük, akkor lesz egy tulajdonság „rossz”. Ha a szívedre hallgatva, saját „gyári beállításod” szerint, azaz a képességeid szerint éled az életed, akkor sokkal hatékonyabb, sikeresebb és persze boldogabb lehetsz! Ezen az estén a születési képességeidet, adottságaidat tudom elmondani Neked!

Ehhez a HR Specialista Kronobiológia módszerét fogom alkalmazni. Ha a küldetésedre, életfeladatodra, vagy éppen a sorsodra vagy kíváncsi, akkor a Sorsforgatókönyv tudástárából válaszolok a kérdéseidre.

Milyen témákban várhatsz választ?

Csak ízelítőként például:

– miként táplálkozz, mennyit, vagy mit sportolj, vagy éppen mennyit kell aludnod, hogy hatékonyan élj. Tabuk nélkül +18-as(!) kérdések is jöhetnek!

– mennyire tudod érvényesíteni az akaratod, ki tudsz-e állni magadért, ha nem akkor milyen módszert használj, és hogyan mondj NEM-et, úgy, hogy mindenki boldog közben!

– vagy mire figyelj oda, amikor tervet készítesz, vagy célokat tűzöl ki. Mindig van egy kis gyorstalpaló a teremtő gondolkodás tanfolyamból is. Aztán például, hogyan gondolkodsz, mik az erősségeid, vagy másokat körülötted milyen módszerrel tudod megértetni az álláspontodat, gondolataidat, nézeteidet!

Kik járnak erre a díjtalan nyílt klubtalálkozóra?

Új érdeklődők, tanulók, olvasók, tanácsadók. Ez egy BARÁTI, azaz barátságos CSAPAT és tele van FEJLŐDÉSRE vágyó és VÁLTOZÁSRA képes emberekkel. Olyanok szoktunk összegyűlni, akik szeretünk változtatni azokon a dolgokon, amik nem tetszenek, és keressük a módját, hogy mindig a szívünkre hallgatva élhessük az életünket. Ezeken az estéken az én vezetésemmel tanácsokat, túlélési és változtatási módszereket adunk egymásnak. Minden arról szól, hogy kibeszéljük, megbeszéljük, megváltoztassuk, megéljük az életünket. Szeretetet. Megértés. Elfogadás.


Na, de miért ingyenes?

Mert ez egy felszabadult, könnyed este, és szeretünk közben kötetlenül csacsogni egymással, mindenféle NAGY és tabuk nélküli dologról. Elmeséljük, kivel mi történt, milyen aktuális nehézségekkel kell-kellett megküzdeni, és milyen sikereket értünk el a tanultak segítségével.

Még az is motivál, hogy lehetőséget biztosítsak Neked ahhoz, hogy kötelezettség nélkül megismerj. Annyian vagyunk tanácsadók, annyi féle módszerrel, én is sok mindent tapasztaltam már. Éppen ezért hiszem, hogy ha segítséget akarsz kérni, jogod van megismerni „csak úgy” azét, hogy eldönthesd, bízhatsz-e bennem, szimpatikus vagyok-e! (Nincs zsákbamacska!) Még a csoportos családállításokon is első alkalommal ingyenes a részvétel!

Na és azért is, mert ilyenkor szoktam én is elmesélni mi van velem, éppen mit tanultam az élettől, a szeretteimtől, pályatársaimtól, ügyfelektől. Én is szeretem, ha valaki engem is „csak úgy” meghallgat!

LÉGY RÉSZE ENNEK A SZERETETTELJES KÖZÖSSÉGNEK ÉS GYERE EL A KÖVETKEZŐ ÖNISMERETI TALÁLKOZÓRA!

Lentebb láthatod a dátumokat, minden hónap 3. csütörtökét szoktuk megcélozni. Ha akkor éppen ünnepnap van, mint idén augusztus 20-a, akkor például a következő csütörtökön ülünk össze!

SZERETETTEL VÁRLAK!

Következő időpont:
Tervezett időpontok:

Jelentkezés: rakovicseva@gmail.com vagy +36 30 758 1331 vagy kattints a lenti gombra
A klubtalálkozót vezeti: Ambrus-Rakovics Éva