Kriston intim torna

KRISTON INTIM TORNA ® – Örömteli változásokhoz segít

A KRISTON INTIM TORNA ® (KIT) egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, melyet Kriston Andrea dolgozott ki: nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését.

A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

KÜLÖNÖSEN FONTOS:
– ha szeretnéd megszüntetni/csökkenteni az akaratlan vizeletvesztés tüneteit (inkontinencia)
– hüvelygyengeség esetén,
– ha szeretnéd megszüntetni az altesti gyulladásokat
– hólyag, végbél, méhsüllyedés esetén
– ha szeretnéd megszüntetni a görcsös menstruációkat
– aranyér, székrekedés, megtartási nehézség esetén
– ha szeretnél felkéSZÜLni a szülésre
– altesti műtétek utáni regenerálódás érdekében
– ha szeretnéd nemiségedet intenzívebben megélni

A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segít a tréner hozzá. A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora.

A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról. A jeligével ellátott kérdőív alapján egyéni gyakorlatsort és gyakorlást segítő hanganyagot kapsz, melyben rendszeres gyakorlás mellett a leghatékonyabban tudod fejleszteni magad.

A tréninget vezeti: Szlameniczky Anna

Bejelentkezés:
A csoportok 10-15 fősek. Bejelentkezés esetén mivel a férőhelyek száma korlátozott és gyorsan betelnek, helyedet 10 000 Ft előleg befizetésével tudod majd biztosítani. Tudsz fizetni készpénzzel, átutalással, SZÉP Kártya Szabadidő zsebbel vagy a helyszínen bankkártyával. Bejelentkezéskor csak a készpénzes opciót látod majd, ez ne tántorítson el, bejelentkezés után a többi fizetési opcióról is e-mailben megkapsz minden információt.

Következő időpont: November 29. vasárnap 09:30-16:30
További időpontok:
December 6. vasárnap 09:00-14:00

Részvételi díj: 35 000 Ft/fő
páros kedvezménnyel 32 000 Ft/fő (anya-lánya, barátnők stb.)

Magamról:
Szlameniczky Anna vagyok,  Kriston Intim Torna tréner, építészmérnök, pilates és LoveYourBelly oktató, háromgyermek édesanyja. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is: gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő pszichoszomatika is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében.

A torna és a hozzá kötődő pszichoszomatika fontosságát kisfiaim és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztalhattam . Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”.

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell változhatok.

A módszer tanításával célom, hogy ezt minél több Nő és Férfi megtapasztalhassa!

Szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimon a Középpontban!