Kutics Marianna

A  szépséget, az egészséget, a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom. Hiszek a változás képességében.

Quantum Balance életviteli és motivációs tanácsadó (aki tanács helyett szemléletet mutat), tréner, lélekgyógyító, a hawaii kultúra egyik hazai közvetítője, okl.rendszerszervező és üzemgazdász, de ezek csak címkék.

Évtizedeken át kutattam a létezés, az univerzum titkait. A szépség, az öröm és a szenvedés titkait önismereti tréningeken, pszichológus kanapéján, gyógyító tanfolyamokon. Különböző kultúrák szellemi útjaival ismerkedve, lélekgyógyító módszerek sokaságával.

Megéltem nehéz időszakokat és leírhatatlan élményeket, mint extázis, transz és Csend, Önmagam megtapasztalása.

Ma már nem kutatok, nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt nem szükséges. Inkább hagyom, hogy  magával vigyen egyfajta szemlélődő állapot. Ma a legnagyobb szabadságot és lelki békét az elmében fenntartott elképzelések sokasága nélküli lét adja. Egyszerű és letisztult életre törekszem.

Hiszek a változás képességében. Felismertem, ahogy változik a képünk önmagunkról, a lehetőségeinkről,  úgy változik meg a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  jelennek meg új minőségek, mint pl. gyógyulás, kreativitás, az öröm és a szeretet természetes állapota.

Ehhez adok támogatást Tudat alapú világlátással és tradicionális hawaii gyógyító eszközökkel. Ez a két terület, mely átjárja a szívemet. Ebben kristályosodott ki a közel 30 éves intenzív szellemi út.

A hozzám fordulóknak  a különböző elakadások feloldása mellett új nézőpontot, szemléletet adok belső világuk felfedezése, az Ébredés útján –  szeretettel, értő figyelemmel, érintéssel biztonságos térben.

Mindkét témában tartok tanfolyamot, workshopot és egyéni foglalkozásokat.

Lomi Lomi Nui masszázs

A hawaii gyógyító tradíciók, a hawaii szellemiség egyik hazai szakértője vagyok.

Hawai’i szigetek gyógyító művészetei közül  az  egyik legismertebb a Lomi Lomi Nui masszázs. Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó hiszen  az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel, hosszú áramló, az óceán hullámzását idéző mozdulatokkal van kényeztetve. A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőnk. Az energiák szabadon áramlásával  tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz  és újból szabadon áramlik az Élet. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk.

Aloha azt jelenti, hogy megosztom  a bennem levő szeretetet.

A Lomi lomi masszázst a Polinéz Gyógyító Művészetek iskolájában Budapesten és autentikus forrásból Hawaii-n, a Nagy Szigeten Aunty Maile Napoleon képzésén tanultam. Tíz éve gyakorlom, az életem része.

A masszás lehet 60 vagy 90 perces.

A Lomi Lomi Nui masszázs nagyon szép meglepetés is lehet, ha különleges élményt szeretne ajándékozni szeretteinek. Ajándékkártya kapható.

Quantum Balance tanácsadás

Üdvözlet a Kvantumlehetőségek világában!

Kutics Marianna vagyok, okl. rendszerszervező, Quantum Balance (QBM) életviteli, motivációs tanácsadó és oktató.

Nyitott szívvel, csendes elmével, tiszta jelenléttel új világok, új lehetőségek tárulnak fel. Lehet ez öngyógyító folyamatok beindulása, a lélek megnyugvása, érzelmi és mentális blokkok oldódása. Megújulás, kibontakozás. A valóság újrateremthető a Tudat teremtőerejére támaszkodva.

Ebben nyújt segítséget a tanácsadás és maga a kvantumgyógyító folyamat, mely a Tudat alapú tudomány (kvantumfizika) elméleti felismeréseire  és a hagyományos szellemi utak gyakorlataira épül.

Találkozásunk első felében beszélgetünk, az elérendő célokról, arról miben szükséges változás. Ránézünk a helyzetre az éber tudatosság szemszögéből.

A konzultáció második felében történik  az információs minták átalakítása, blokkok oldása és új minőségek beépítése. Itt érkezik olyan impulzus és megtapasztalás, ami  elindítja a pozitív változást. Tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből a fizikai valóságunk születik. Itt alapvetően két módszert alkalmazok. Egyik a QBM Test-Elme-Tudat harmonizálás, a másik a Mátrix Energetikából ismert 2 pont módszer.

30 év intenzív szellemi úttal, tudással és tapasztalattal  az egészséget, a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom. Hiszek a változás képességében. Várom szeretettel és tiszta tudatossággal!

Elérhetőségek és bejelentkezés