Légrádi Verus

12 évet dolgoztam rendezvényszervezés és vállalati kommunikáció területén. Éreztem, hogy új célokat kell keresnem, másra vágyom. Ezután több személyiségfejlesztő tréninget (NLP mester, mediátor képzés, jógaoktató RYT 200), hangmasszőr) végeztem el, új irányt vett az életem, melyet tudatosan élek meg. Több mint tíz éve gyakorlom az astanga jógát, és több jógairányzatot kipróbáltam.

2015-2016-ban elvégeztem a Peter Hess hangmasszőri képzést, amely a már 20 országban elismert nemzetközi Peter Hess intézet képzése. Örömmel tartok egyéni hangmasszázs kezelést és csoportos hangfürdőt eredeti Peter Hess terápiás hangtálakkal és Gonggal.

A hangtálak lágy, zenélő hangjai megnyugtatják az elmét. A puha rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy jóleső ellazuláshoz vezetnek. A hangok által, mintha egy utazáson vennél részt a nyugalom és béke birodalmában. A hangmasszázs egy olyan teljeskörű holisztikus terápia, amely a test, a lélek és a szellem gyógyítását és harmonizálását egyaránt magába foglalja.

A hangterápia főbb hatásai:
A stressz okozta feszültség és problémák oldása.
Háti és deráktáji fájdalmak fellazítása és megszüntetése.
Nyaki és vállizomzat lazítása, fejfájás megszüntetése.
Az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldása.
Vérkeringés javítás, energiablokkok oldása.
Öngyógyító folyamatok beindítása, immunrendszer erősítése.
A légzés javítása és mélyítése, koncentráció javítása.
Szorongásos állapot megszüntetése, alvászavar és pszichoszomatikus betegségek gyógyítása.

Alkalmazható gyerekeknél: tanulási nehézségek esetén, hiperaktivitásnál, koncentrációs, alvási problémák esetén.

Nem alkalmazható hangtálkezelés: első trimeszteres várandósnál, pacemaker-rel rendelkezőnél, ill. állandó kezelést igénylő pszichiátriai betegnél.

Kérdés esetén keress nyugodtan: legradiv@yahoo.com emailen, 0630 8462373-as számon.