Kutics Marianna

Kutics Marianna vagyok a hawaii gyógyító tradíciók, a hawaii szellemiség egyik hazai szakértője.

Hawai’i szigetek gyógyító művészetei közül  az  egyik legismertebb a Lomi Lomi Nui masszázs. Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó hiszen  az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel, hosszú áramló, az óceán hullámzását idéző mozdulatokkal van kényeztetve. A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőnk. Az energiák szabadon áramlásával  tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz  és újból szabadon áramlik az Élet. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk.

Aloha azt jelenti, hogy megosztom  a bennem levő szeretetet.

A Lomi lomi masszázst a Polinéz Gyógyító Művészetek iskolájában Budapesten és autentikus forrásból Hawaii-n, a Nagy Szigeten Aunty Maile Napoleon képzésén tanultam. Tíz éve gyakorlom, az életem része.

A masszás lehet 60 vagy 90 perces.

A Lomi Lomi Nui masszázs nagyon szép meglepetés is lehet, ha különleges élményt szeretne ajándékozni szeretteinek. Ajándékkártya kapható.

A masszázs videó linkje:  https://www.youtube.com/watch?v=k8K6REpXe3Y

Elérhetőségek és bejelentkezés