Mi van a dolgok mögött?
Előadássorozat Gartai Kingával

Ne csak nézd életed filmjét, vegyél részt a forgatáson is!

Egy személyes példával szeretném kezdeni, amit ebben a videóban találsz:

Az előadássorozat célja, hogy beszélgetésen és közösen végzett gyakorlaton keresztül elkezdjük felfedezni, hogy felnőttként, amikor már annyi minden rárakódott az emberre, mégis hogyan tudjuk tudatosan elérni és használni azt az állapotot, ami gyerekként olyan természetes volt, de mostanra már az emléke is eltűnt. Mert, ha most sikerülne ezt bármennyire is megközelítenünk, akkor az új dimenziókba röpítené a magunkkal és a világgal való kapcsolatunkat.

Mi jelenleg probléma központúan gondolkodunk, azt feltételezzük, hogyha egymás után megoldjuk a felmerülő akadályokat, gondokat, akkor egyszer csak elfogynak, utána minden rendben lesz és elérkezik a várva-várt boldogság, de ha a tudatunk teremti a világunkat, akkor felveti azt a kérdést, hogy vajon a probléma valóban probléma-e, vagy mi van, ha csak valaminek a téves értelmezése és csupán arról van szó, hogy még nincs elég ismeretünk a témát illetően?

Ha minden bennünk van, akkor azokban az esetekben, amikor valami ellen harcolunk vagy nem tudjuk elfogadni, valójában csak magunkkal küzdünk. Vajon miért lennénk valójában a saját ellenségeink, miért teremtenénk valódi akadályokat, amiket ténylegesen el kéne pusztítani?  Mi van, ha egyszerűen félreértésekről van szó, ha néha olyanok vagyunk, mint a kisgyerek, aki a személye elleni támadásnak veszi, hogy el kell mennie az iskolába, holott valójában az ő érdekét szolgálja, csak még nem érti, hogy pontosan miért.

Mi van, ha mielőtt túlbuzgó módon nekiállunk saját magunk megváltoztatásának, előbb érdemes lenne feltérképezni ezt a kivetülő tudatot, megismerni a természetét, hiszen nem tudunk valamit irányítani, aminek a működéséről vajmi keveset tudunk. Valaminek a feltérképezése nem megy anélkül, hogy ne kapcsolódnánk hozzá, így van ez a saját valóságunkkal, tudatunkkal is. Nem tudunk megtanulni biciklizni, ha nem ülünk fel rá!

Ha téged is érdekel az az út, hogy a tudatod működéséről belülről, saját forrásból, teljesen személyre szabott és mindig aktuális válaszokat kapj, akkor szeretettel várlak az előadásokon, hogy együtt belekóstoljunk ebbe a világba.

Időpontok:

2020. December 19. szombat 16:00-18:00
Csatorna nyitása a tudatunkhoz

2021. Február 13. szombat 16:00-18:00
Hogyan működtessük a csatornát?

2021. Április 10. szombat 16:00-18:00
Min múlik, hogy milyen tiszta a csatorna és hova nyílik?

2021. Június 12. szombat 16:00-18:00
A csatorna működtetésének haladó szintje

Az előadásokat tartja: Gartai Kinga

Részvételi díj:
3000 Ft/előadás
10 000 Ft/előadássorozat

Jelentkezés: A helyszín korlátozott befogadó képessége miatt (max. 40 fő) a részvételhez előzetes regisztráció szükséges a gartai.kinga@gmail.com email címen.