Gartai módszer előadássorozat,
avagy „Mi van a dolgok mögött?”

Egy személyes példával szeretném kezdeni, amit ebben a videóban találsz:

Az előadássorozat célja, hogy beszélgetésen és közösen végzett gyakorlaton keresztül elkezdjük felfedezni, hogy felnőttként, amikor már annyi minden rárakódott az emberre, mégis hogyan tudjuk tudatosan elérni és használni azt az állapotot, ami gyerekként olyan természetes volt, de mostanra már az emléke is eltűnt. Mert, ha most sikerülne ezt bármennyire is megközelítenünk, akkor az új dimenziókba röpítené a magunkkal és a világgal való kapcsolatunkat.

Gyakorlataim azt a célt szolgálják, hogy már felnőtt embereknek segítséget nyújtsak a tudatukkal való kapcsolódásban és közben meg is értsék teljesen hétköznapi megfogalmazásban, hogy mi is ez. Tulajdonképpen ezt jelenti a Gartai módszer.

Most úgy fogalmazom meg a videóban elhangzó folyamatot, hogy a nyugalmi állapot a JELEN állapota, ami utána történik, az pedig egy csatorna nyitása a tudatunkhoz, olyan tartományokhoz, ami hétköznapi állapotban rejtve marad előttünk. Ha nagyon tiszta ez a csatorna, akkor bármilyen tudás hozzáférhetővé válik számunkra, megélhető az EGY TUDAT állapota, találkozik ember és Isten.

Ha nincs meg ennyire tisztán ez a kapcsolat, akkor is nagyon gyümölcsöző tud lenni, olyan dolgokra tud rálátni az ember, ami egyébként elkerülné a figyelmét. Azért valljuk be, hogy az EGY TUDAT állapotán kívül még jó pár dolog van az univerzumban, aminek nem vagyunk tudatában, haladjunk csak lépésről lépésre, ne akarjunk rögtön a célban lenni, mert közben lemaradunk az utazásról, amit azért kár volna kihagyni.

Az előadások mellett lehetőség nyílik az ott megismert gyakorlatokról mélyebb tapasztalatokat szerezni közös gyakorlások formájában.

Ha téged is érdekel ennek az útnak a megismerése, akkor gyere el az előadásokra és az előadások közötti gyakorlásokra! Szeretettel várlak!

Időpontok:
2021. Március 20. szombat 18:00-20:00
Csatorna nyitása a tudatunkhoz

2021. Április 17. szombat 18:00-20:00
Hogyan működtessük a csatornát?

2021. Május 15. szombat 18:00-20:00
Min múlik, hogy milyen tiszta a csatorna és hova nyílik?

2021. Június 12. szombat 18:00-20:00
A csatorna működtetésének haladó szintje

Az előadásokat tartja: Gartai Kinga

Részvételi díj:
3000 Ft/előadás
10 000 Ft/előadássorozat

Jelentkezés: A helyszín korlátozott befogadó képessége miatt (max. 40 fő) a részvételhez előzetes regisztráció szükséges a gartai.kinga@gmail.com email címen.