Molnár Mónika

Molnár Mónika vagyok, hatha jógaoktató, női jógaterapeuta, két lány gyermek édesanyja, feleség, végzettségemet tekintve közgazdász.

Főiskolás koromban találkoztam a jógával, a modern tánc világából kanyarodtam erre az útra. A táncban megtapasztal flow élmény, és a légzés ritmusához kapcsolt testtudatos mozgás mind ismerős elemek voltak, mégis egy egészen másfajta tapasztalást jelentett minden jógagyakorlás. Ettől kezdve életem szerves részéve vált a jóga: segített várandósságaim és a szülések alatt, továbblendített elakadásként megélt élethelyzetekben, elvezetett női minőségeim megismeréséhez és megéléséhez, rátaláltam az Utamra.

Felgyorsult világunkban a cselekvés és a megengedő, tudatos pihenés harmónikus dinamikája felborulni látszik – az utóbbi rovására. Ilyen környezetben nekünk nőknek sokszor komoly kihívást jelent nőiségünk ritmusának, a ciklus dinamikájának megélése. A test pedig jelez, csendesebb tünetek, hangosabb betegségek formájában.

Hiszem és tapasztalom, hogy ha egy nő kapcsolódni tud természetes ritmusához, ciklusához és együtt tud áramolni annak változásaival, egy olyan belső erő jelenik meg az életében, ami segít minden szinten harmóniába kerülnie. A harmónia pedig maga az Elixír!

Várlak szeretettel női jóga órámon, egyéni jógaterápiás foglalkozásaimon!
Gondolatébresztő írásaimat itt (www.facebook.com/solan.yoga) és a honlapomon is elolvashatod! (www.solan.yoga)

Kapcsolat: 06 30 2213179; molnarmoni@solan.yoga

Molnár Móni

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 30 221 3179