Önmegismerő klub

Koncetrációs nap

Az Önmegismerő klub egy havi rendszerességgel ismétlődő foglalkozás, ahol a saját tudatunk, energiarendszerünk megismerésével foglalkozunk.
Koncentrációs, meditációs gyakorlatokat végzünk, melyeknek célja első körben, hogy a jelenbe hozza a figyelmünket, egyhegyűvé tegye az elménk működését. Ez előfeltétele annak, hogy megjelenjen a megfigyelő állapota, amikor ténylegesen a jelenben vagyunk, az elménk csapongását megszelídítjük és partneri viszonyban munkára bírjuk. Ebben az állapotban vagyunk képesek érdemben kapcsolódni magunkhoz és ténylegesen figyelni a saját működésünket.
A megfigyelő állapota hozzásegít minket olyan nézőpontokhoz, ahonnan lehet, hogy még eddig nem is láttuk magunkat, aminek hatására talán egész más képet alakítunk ki magunkról.
Mielőtt bőszen nekiállnánk saját magunk megváltoztatásának, lehet érdemes lenne óvatosabb duhajnak lenni és legalább megismerni azt, amit át kívánunk alakítani. Még az is lehet, hogy a megismerés hatására lemondunk a megváltoztató szándékról, mert rájövünk, hogy nincs is igazi baj velünk, csak nem annak látjuk a dolgainkat ami és nem úgy használjuk az eszközeinket, ahogyan kellene.
Technikai részletek:
Földön ülünk, párnákon, így érdemes kényelmes ruhában jönni.
Néhány gyakorlat után megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, de ez egy lehetőség, ha valaki nem szeretne visszajelezni, azt természetesen elfogadjuk.
A foglalkozás alatt egy húsz perces szünet van, ahol igénybe vehetjük a hely közösségi részét.
Bárki csatlakozhat, akár csak egy alkalom erejéig is, mindenkit szeretettel várunk!

Következő időpont: November 7. szombat 09:00-13:00
További időpontok:
December 12. szombat 09:00-13:00
Január  9. szombat 09:00-13:00
Február 6. szombat 09:00-13:00
Március 6. szombat 09:00-13:00
Április 3. szombat 09:00-13:00

Részvételi díj: 17 000 Ft/fő

Jelentkezés: gartai.kinga@gmail.com vagy az alábbi űrlap kitöltésével

Az önmegismerő klubot vezeti: Gartai Kinga

Jelentkezz most!

3 + 0 = ?