A pénzzel való kapcsolat fejlesztése

Veres Tamás - Pénzzel való kapcsolat előadás tartóSokan élik az életüket úgy hogy a pénz és a pénzügyek az egy megfoghatatlan valami! Ülsz a bankban, könyvelőnél, „hivatalban”, bólogatsz, de azt sem tudod miről beszélnek és szeretnél rajta túllenni! Sokszor a megszokások és a halogatás segít ezek rendezésében. Mi van ha van olyan aki úgy tud erről a témáról beszélni hogy meg is értsd?!

Előadás sorozatomban érthetően beszélek a pénzről és arról hogy hogyan működtetik a „rendszert” tapasztalatom alapján. Veszünk mindennapi példákat az életből, ami sokszor eltér a “tankönyvben” írtaktól. Megnézünk egy átlagember pénzügyei/tervei alapján milyen pénzpiaci termékek, termékcsaládok illenek. Beszélek arról, hogy amikor megoldást keresünk mit nézzünk és kitől milyen segítséget kaphatunk. Csoportban vagy egyéni konzultáció keretében foglalkozunk a kérdéssel hogy mi gátolhat a pénzzel való bánásban.

Időpontok, témák:

0. előadás: Január 14. kedd 18:00-20:00 –Betekintés egy kötetlen beszélgetés során az előadássorozat témájába. Megbeszélhetjük, hogy miben tud számodra az életedben segíteni az előadás. Egyéni időpont egyeztetése szükséges a megadott elérhetőségeken
Első előadás: Február 25. kedd 18:00-20:00 – A pénz működésének alapjai. (saját vagy családi költségvetés tervezésének alapjai, pénzintézetek, pénzpiac működése érthetően).
Második előadás: Április 07. kedd 18:00-20:00 – Ismerkedés a pénzügyi termékcsaládokkal, részletesebben a megtakarítási termékekkel (konyhanyelven)
Harmadik előadás: Egyeztetés alapján 18:00-20:00 –Beszélgetünk a hitelekről, hiteltermékekről és a hitelkiváltásról.
Negyedik előadás: Első három előadás résztvevőivel történt egyeztetés alapján 18:00-20:00 – Példák a mindennapokból. (kérdezős nap)

Részvételi díj: 5.000 Ft/fő

Jelentkezés: 31tamas@gmail.com vagy az alábbi űrlap kitöltésével

A foglalkozást vezeti:  Veres Tamás

Jelentkezz most!