Pfeffer Kinga

Pfeffer Kinga vagyok, eredeti szakmám szerint humánerőforrás-menedzser, de valójában jóga és meditáció oktatónak vallom magam.

Jógaoktatóként 2009-ben  végeztem a Sivananda jógaközpontban, majd különböző továbbképzéseken és autodidakta módon tanultam tovább. Az évek során rátaláltam a Purnam jógaoktató akadémiára, itt végeztem el pranayama, valamint a meditáció oktatói kurzusokat. 7 év jóga tanítással a hátam mögött, némi szünet után úgy döntöttem, most már a meditációban megszerzett elméleti és gyakorlati tudásomat szeretném továbbadni. Megmutatni másoknak is, hogyan boldogulok én – a meditáció segítségével – a mindennapi életben, hogyan nézek szembe a problémákkal, hogyan kezelem a nehéz helyzeteket. A mindennapos relaxáció és a meditáció most már része az életemnek, biztosan lehetne ezek nélkül is boldogulni, de minek? Miért hagynánk kihasználatlanul ezt a rendkívül értékes eszközt, amellyel SZINTE BÁRMI elérhető – ami nem más, mint az: ELME.

A „szinte” szót külön kihangsúlyoznám, nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Ha például az a célod, hogy megnyerd a lottó főnyereményét, vagy Brad Pitt felsége akarsz lenni, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak… De ha reális, értelmes, elérhető (bár, lehet, hogy pillanatnyilag elérhetetlennek tűnő) dolgot tűztél ki magad elé, ahhoz nagy valószínűséggel hozzá tud segíteni a kitartó gyakorlás.

Ha szeretnéd, Te is megtapasztalni ezt a végtelen bölcsességet, ami benned is ott van, kezdj el gyorsan meditálni! Hosszasan tudnék még mesélni erről a témáról, de úgy gondolom, ezeket nálam okosabb emberek már nagyon szépen leírták. Egyébként is, minél kevesebb a szó, és minél több a gyakorlás, annál jobb. Beszéljenek helyettem saját tapasztalataid.

Állandó meditációs órák
Meditáció, melyet megelőz egy fizikai előkészítő gyakorlatsorozat és relaxáció. Az órák menete dinamikusan alakul a csoport összetételéhez, nincs fix forgatókönyv. A test átmozgatása azért szükséges, hogy ráhangolódjunk a finomabb gyakorlásra. A testnek fizikailag alkalmasnak kell lennie a hosszabb meditációs ülésre, az elmének pedig le kell csendesednie ahhoz, hogy meditálni tudjunk. Az utcáról beesve pedig a legritkább alkalommal fordul elő, hogy fizikailag és mentálisan ellazultan érkezünk. Mellkasnyitás, csípő lazítása, gerinc melletti izmok nyújtása/erősítése valamint az idegrendszert harmonizáló gyakorlatok mind-mind részei a test és az elme felkészítésének. A mentális hangolódást légzőgyakorlatokkal, végül relaxációval segítjük elő.
Ajánlott öltözék: kényelmes, laza, amely szabad mozgást lehetővé teszi
Ár: 3 000 Ft / alkalom (1,5 óra)

Magánórák
Bármikor érezheted úgy, hogy szükséged van egy kis személyes figyelemre, útmutatásra, amikor csak veled foglalkoznak. Lehetőséged van bejelentkezni magán órára, amikor kizárólag a Te problémádat boncolgatjuk, konkrétan erre irányzott gyakorlatokkal tudlak segíteni.
Ár: 7 000 Ft / alkalom (1 óra)