Kutics Marianna

Üdvözlet a Kvantumlehetőségek világában!

Kutics Marianna vagyok, okl. rendszerszervező, Quantum Balance (QBM) életviteli, motivációs tanácsadó és oktató.

Nyitott szívvel, csendes elmével, tiszta jelenléttel új világok, új lehetőségek tárulnak fel. Lehet ez öngyógyító folyamatok beindulása, a lélek megnyugvása, érzelmi és mentális blokkok oldódása. Megújulás, kibontakozás. A valóság újrateremthető a Tudat teremtőerejére támaszkodva.

Ebben nyújt segítséget a tanácsadás és maga a kvantumgyógyító folyamat, mely a Tudat alapú tudomány (kvantumfizika) elméleti felismeréseire  és a hagyományos szellemi utak gyakorlataira épül.

Találkozásunk első felében beszélgetünk, az elérendő célokról, arról miben szükséges változás. Ránézünk a helyzetre az éber tudatosság szemszögéből.

A konzultáció második felében történik  az információs minták átalakítása, blokkok oldása és új minőségek beépítése. Itt érkezik olyan impulzus és megtapasztalás, ami  elindítja a pozitív változást. Tudatosan kapcsolódunk,  ahhoz az információs mezőhöz, amiben lehetőségként minden benne van és amiből a fizikai valóságunk születik. Itt alapvetően két módszert alkalmazok. Egyik a QBM Test-Elme-Tudat harmonizálás, a másik a Mátrix Energetikából ismert 2 pont módszer.

30 év intenzív szellemi úttal, tudással és tapasztalattal  az egészséget, a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom. Hiszek a változás képességében. Várom szeretettel és tiszta tudatossággal!

Elérhetőségek és bejelentkezés