Ambrus-Rakovics Éva

Ambrus-Rakovics Éva vagyok, az, aki segít leküzdeni az akadályokat és megváltoztatni az életedet!

Tanácsadó, oktató, és író is vagyok – éppen miben van szükséged segítségre! Utolsó könyvem címe: Hogyan változtasd meg az életed – szívből ajánlom!

Lentebb találsz felsorolást arra, hogy milyen témákban és hogyan segítek. Most azt írom le Neked, hogy az én hitem szerint, hogyan működik a segítői, tanácsadói munkám.

Tanulmányaim és tapasztalatom szerint minden problémánknak az, az oka, hogy felborul a rend, a SZERETET RENDJE, a szeretet áramlása. Így az egyéni konzultációk során (mindegy milyen témán dolgozunk), az eredeti elakadást, a kiváltó okot keressük meg, majd megjavítjuk, és helyreállítjuk a RENDET! Így, a MOST-ban és az ITT-ben OKAFOGYOTTÁ válik a probléma. Amikor családállítással, szervezetállítással dolgozom, egy új „minta” létrehozásával zárjuk a munkát. Vagyis, lehetőséget teremtünk magunknak, a jövőnek, hogy ÚJ MÓDON, boldogítóan megváltozzon az életünk.

Ehhez a munkához jelenleg 14 módszer áll rendelkezésünkre és aszerint válogatok belőle, ahogyan azt a Te problémád igényli. Ezeket a módszereket saját iskolámban (HR Specialista Akadémia, és a SZÍV-Tanoda) tanítom. Kifejezetten tanácsadóknak, olyan embereknek, akik mások életére hatással vannak, például: HR-es, cégvezető, vezető beosztású emberek, gyógyító, coach, orvos, biztosítási ügynök, értékesítő, stb. Mivel elsősorban emberek vagyunk, nem csak hivatásból élünk, minden módszer tanfolyamát magánszemélyek is látogatják! Például, Anyukák gyermekeik megértéséért, pályaválasztásáért, és a család egyben tartásáért tanulnak velünk. Csodálatos…

Ígértem felsorolást, milyen témákban szoktam segíteni, hát íme:

  • párkapcsolati problémák, meg nem értések, megcsalások, házasságok helyreállítása, vagy éppen azok megkötése, régi kapcsolatok lezárása, új partner bevonzása, férfi és/vagy női minőség helyreállítása, stb..
  • egészség és betegség témaköre. Lehet rákos megbetegedés, asztma, bipoláris skizofrénia, bőrbetegségek, túlsúly, emésztési zavarok, nőgyógyászati gondok, endometriózis, cukorbetegség, szív és keringés és sorolhatnám sokáig az EÜ. ÁBC-t .
  • szülők és gyermekek kapcsolatának helyreállítása, ez a legfontosabb, mert a „vér” kötelez, itt a legerősebb a szeretet és ha az hiányzik, nem áramlik, minden elromolhat!
  • anyagi gondok, pénzügyi nehézségek, visszatérő veszteségek, munkahelyi problémák, eltitkolt vágyak, félelmek (pánik) megszüntetése, soha véget nem érő felsorolás

Milyen módszereket alkalmazok?

A legkedvesebb megoldó módszerem a Bert Hellinger féle családállítás! Továbbá a Szervezet és Lélekállítás, kifejlesztettem a HR Specialista Kronobiológiát, használom első konzultáción probléma feltárásra a 7 szimbólumos rajzelemzést (ezzel a lélek képes megüzenni mi a problémája), a Sorsforgatókönyv technikáját, a küldetés meghatározást, használok kineziológiát, Érzelmi Felszabadító Technikát, és az ingát is sokszor előveszem. Hitem szerint MIND – EGY! Szerintem, mindegy milyen eszköz van a kezünkben, a lényeg, hogy lehozzuk és megértsük a tudást, az üzenetet, hogy megváltoztassuk mindazt, ami bánt minket és akadályozza a kiteljesedésünket!

Úgy tűnik, bőségesen kitöltöttem a helyet! Láthatod, rengeteg a mondanivalóm, ezért is írtam már 4 könyvet, szinte sosem fogy el!

A hivatásom alapjai:

SEGÍTENI! BEAVATKOZNI! FEJLŐDÉST HOZNI! MEGVÁLTOZTATNI!
Látni a láthatatlant, hinni a hihetetlent és megteremteni mindazt, amit a tömeg, a többi ember hihetetlennek tart!

Szeretettel várlak ingyenes klubtalálkozókon, minden hónap harmadik csütörtökén, hogy megismerkedjünk személyesen és már ott feltehesd a kérdéseidet!
Kattints ide és jelezd, ha jössz!

Ui.: Ha még nem untad meg az olvasást, sőt felkeltettem az érdeklődésed, akkor folytasd, mert írtam egy kis magánéleti leírást is, azt ezen az oldalon tudod elolvasni.

Elérhetőségek és bejelentkezés