Resztoratív jóga ajándék Hangfürdővel

Folytatódnak a resztoratív órák szeptembertől is, írd be a naptáradba! 🙂 Vasárnap este, szeptember 27-én, október 25-én, november 29-én és december 20-án sok szeretettel várlak 17:30-19:00 óráig tartó resztoratív jóga gyakorlásra, utána pedig 19:00-19:30-ig ajándék Hangfürdővel.

A resztoratív, energia megtartó  jóga célja, hogy segítsen az ellazulásban, elűzze a fáradtságot és lenyugtassa az elmét.

A gyakorlás során egy-egy ászanában hosszabb ideig maradunk, azokat alátámasztásokkal, eszközökkel gyakoroljuk.  Azáltal, hogy a különböző jógaeszközök  (hengerpárna, tégla, heveder, takaró, szék)  segítségével megtámogatjuk a testet, kölcsönösen stimuláljuk és pihentetjük is.  Így válik kényelmessé a gyakorlat azok számára is, akiknek az ízületei zártabbak, izmai feszesebbek. A test, az izmok, az idegrendszer teljesen el tud lazulni és megfelelően elmélyült állapotba kerül a gyakorló.

Az ingereket minimálisra csökkentjük, a pihenés, befelé fordulás a cél.

A megfelelő resztoratív ászanákat sorozatba állítva lehetővé tesszük, hogy a gerincet minden irányba átmozgassuk. A gyakorlásban megtalálhatók mind az előre- és hátrahajlító pózok, a gyengéd csavarások, fordított testhelyzetek is.

A test mozdulatlansága szükséges a teljes elcsendesedéshez, de nem jelenti azt, hogy mindenképpen benne kell maradnod. Annak erőltetése még több feszültséget teremthet, mint amennyit felold.

Nagy megfigyeléseket érhetsz el. Megtapasztalhatod, jó társa vagy-e magadnak, nem unatkozol-e a társaságodban, nem unatkozol-e az állandó szórakoztatás hiánya miatt.

A folyamatos ingerek, amik nap közben érnek, stresszt váltanak ki az idegrendszerben, amit a resztoratív gyakorlás igyekszik kisimítani.

Ezt a folyamatot támogatja meg a hangtálak csodálatos ereje, amely, akár egy egyszerű érintés is megnyugtat, oldja a feszültséget és reményt ad. A hangfürdő során a test feltöltődik energiával, és segíthetünk neki, hogy a hangok segítségével újra megtalálja a saját ideális frekvenciáját.

Boldogságérzet árad szét bennünk, oldódnak a félelmeink és elönthet bennünket a „Minden jó úgy, ahogy van gondolata”.

Gyere, próbáld ki, nagyon sok szeretettel várlak!

Időpontok:
Szeptember 27. vasárnap 17:30-19:30
Október 25. vasárnap 17:30-19:30
November 29. vasárnap 17:30-19:30
December 20. vasárnap 17:30-19:30
Oktató: Szoyka Enikő