Rozsnyai Henriett

Rozsnyai Henriett vagyok. Az ELTE-n végeztem pszichológusként, és ugyanitt szereztem meg a tanácsadói szakpszichológusi végzettségemet krízis szakirányon. E mellett coach, pszichodráma vezető, pár- és családterapeuta vagyok.

Szakmai munkám során egyaránt szereztem tapasztalatokat gyermekek és felnőttek problémáinak kezelésében, kérdéseik megoldásában.

A pszichológiai munkámban a kliens által megfogalmazott élethelyzetről, kérdésről, problémáról közösen gondolkozva kísérem a segítségkérőt, hogy a változáshoz szükséges erőforrásaikat felkutatva, kibontakoztatva segíthessem őt a megoldáshoz, a személyes fejlődéséhez vezető úton.

Egyéni pszichológiai tanácsadás kínálok abban az esetben, amikor valamilyen életvezetési kérdéssel fordulnak hozzám. Ez lehet krízishelyzet, veszteség (szakítás, válás, munkahely elvesztése), a krízist követő újrakezdés, párkapcsolati, családi probléma, döntéshelyzet, életvezetési nehézség.

Gyermeknevelési kérdésekben konzultációra várom azokat a szülőket, akik a gyermekükkel kapcsolatos problémák miatt keresnek meg (szorongás, dühkezelés, testvér féltékenység, iskolai nehézségek, tehetség tanácsadás, stb.).

Pár – és családterapeutaként hiszek a rendszer szintű változás lehetőségében és fontosságában. Várom azokat a párokat és családokat, akik a kapcsolati problémáik megoldásához kérnek segítséget.

Serdülőknek, fiatal felnőtteknek párkapcsolati, pályaválasztási, életvezetési kérdésekben (önálló életkezdés, munkába állás, elköteleződés) tudok segítséget nyújtani.

Coachként jellemzően life-, és karrier coachinggal foglalkozom, de lehetőség van business coachingra is.

Ha úgy érzi, hogy segíteni tudok Önnek a változásban, szeretettel várom!

Elérhetőségek és bejelentkezés