Szabadkai Dániel – Csikung, Holisztikus gyógymasszázs

​Szabadkai Dániel vagyok, holisztikus gyógymasszőr, csikung tanár.

2008 óta foglalkozom az emberi testtel, az Univerzum egyik legnagyobb csodájával, illetve eme precíz és összetett rendszer egészséges működésének helyreállításával. Az emberi mivoltunk összetettsége és többdimenziós volta úgy tapasztalom, hogy szükségessé teszi a holisztikus megközelítést a gyógyításban, a megelőzésben és a boldog, teljes élet megvalóstásában is.

Emberként élve szerencsénk van egy nagyon szép és összetett valóságot megtapasztalni. Ezen utazás során a lelkünk, a tudatunk, a testünk sokszor egy-egy betegségen keresztül próbál kommunikálni velünk. Hiszek abban, hogy egy betegség, egy fizikai tünet a legtöbb esetben csak a jéghegy csúcsa, egy kapu, melyen belépve önmagunkhoz, saját valódi  lényünk megismeréséhez kerülünk közelebb. Ez egy nagyon izgalmas utazás, mely sok újdonsággal, érdekességgel, váratlan fordulatokkal és időnként kellemetlen, vagy akár fájdalmas tapasztalatokkal teli is lehet.

Ezzel együtt úgy gondolom, hogy érdemes a kaland végére járni. Ezt a fajta felfedező és nyitott hozzáállást magammal szemben már 2007 óta gyakorlom és sok szép és különleges dolgot találtam az utamon. Erre az önfelfedező és önismereti utazásra hívom a hozzám fordulókat, hogy ők is képesek legyenek felfedezni, megismerni, megérteni és elfogadni magukat a fájdalmaikon, betegségeiken és a saját erejükön, vigaszaikon, gyógyulásukon keresztül. Ezek a legtöbbször nagyon szép folyamatok, amikben nekem részt venni igazi öröm és valódi megtiszteltetés. Ezért választottam hivastásomként a gyógyítás és a segítő támogatás művészetét.

  • Oktáv – Orvosi Gyógymasszázs
  • Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
    Gyógytornász/Fizioterapeuta BSc
  • Kínai Képmedicina tanfolyam
  • Shiatsu alaptanfolyam
  • Yumeiho alaptanfolyam

Problémák amiben tudok segíteni: mozgásszervi megbetegedések, emésztőrendszer rendellenes működése, neurológiai problémák, pszichoszomatikus tünetek, az energiaszint helyreállítása, növelése, komolyabb betegség vagy műtét utáni rehabilitáció, a lábadozás támogatása.

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 20 390 8018

daniel.szabadkai@gmail.com