Természet Gyógyereje Workshop

Vajon csak elméleti szinten lehetséges ezt a tudást elsajátítani, vagy a gyógynövényre való ráhangolódással megérezhetjük magunkban annak esszenciáját?

A gyógynövények fizikai hatásáról manapság már rengeteget hallhatunk és olvashatunk. Azonban régóta ott munkál bennünk, emberekben a vágy, hogy megismerjük azok lényegét és az emberre kifejtett mélyebb hatását.

A fitoterápia és antropozófus orvos képzésen megtanulhattam milyen hatással bírnak a növények és az azokból előállított szerek, mégis hiányzott belőle azok mélyebb megértése, hatásuk megélése. Mi az, amit még hordoznak magukban és milyen változást idéznek elő bennünk egy finomabb szinten?

Ha ezek a kérdések Téged is foglalkoztatnak, jelentkezz mielőbb!

Itt a helyed:

  • Ha minderről nem csak elméleti szinten szeretnél tudást szerezni!
  • Ha szeretnél olyan gyakorlatokat elsajátítani, amik segítségével tudatosíthatod, megfigyelheted magadon egy-egy akár jelentéktelennek hitt gyógynövény hatását.
  • Ha szeretnéd megérezni, hogyan képes áthangolni láthatatlan rétegeidet is, fejlesztve ezzel érzékelésedet, érzékenységed.

Mi lesz a tematika?

A 4 alkalmas workshop mindegyikén egy-egy, a 4 különböző elemre ható, itthon termő gyógynövények esszenciáját fogjuk felfedezni a növényekre való ráhangolódással.   

Workshop a Természet gyógyerejérőlA workshop időpontjai és témái:

  • 3. alkalom: október 3. 18:00-20:30: a Geranium (Muskátli) – Tűz elem

Várom természetgyógyászok és minden érdeklődő jelentkezését!

A workshop díja: 28.000 Ft

A workshopot vezeti: Dr. Elsik Anikó

Jelentkezés: elsikaniko@gmail.com vagy 06 30 224 7275 vagy az alábbi űrlap kitöltésével

Jelentkezz most!