Történetünk

Mert minden ember legfőbb vágya, hogy találkozzon önmagával és életét ebben az összhangban élje!
A Középpont épp azért épült, hogy ennek az izgalmas folyamatnak teret adjon, ezen a bátorságot igénylő önismereti úton támogatást nyújtson. Nálunk elhivatott, segítő foglalkozást végző, kiváló szakemberek kísérnek utadon.
Az önismereti út mindenki számára egyedi. Különbözőek vagyunk és különböző módszerek érintenek meg minket. A Középpont sokszínű  kínálatából kiválaszthatod a hozzád legközelebb állót. Ha a tested megismerésével indulnál, nálunk a legkülönbözőbb mozgásformák közül választhatsz, melyeknek a letisztult és elegáns jógaterem ad otthont. Ez a csendes tér garantáltan lehetőséget ad arra, hogy a tested megfigyelésével önmagad felé fordulj. A Középpont felső szintjének igazán meghitt hangulata pedig szinte körbe öleli az önmagát felfedezni vágyó embert. Itt mindenki lábujjhegyen jár, nehogy megzavarja a különféle egyéni vagy csoportos foglalkozások intim pillanatait.
Tudjuk, milyen az önmagunkkal töltött, mély órák után hirtelen kilépni a zajos utcára. Nálunk az előtérben és a virágos kertben megpihenve a bensőd utolérheti a külvilágot mielőtt útnak indulsz. Akár egyedül, akár a többiek társaságában, de egy csésze tea itt mindig jólesik!
A Középpont egy hely, ahol hasonlóan érző és gondolkodó emberek találkozhatnak, mely gyújtópontja lehet számtalan új kezdeményezésnek.
Szeretjük a kultúrát, szeretünk élni, így ne lepődj meg, ha a programkínlatunkat fürkészve interjúsorozatokra, különböző előadásokra, filmklubra, esetleg borkóstolóra bukkansz!
Nincs más hátra, minthogy betérj hozzánk, s belekóstolj a mi világunkba! Várunk szeretettel!