Veres Tamás

Sokan azt gondolják, hogy a pénzügyek csupán számok. Rakjuk egymás után és végezzük el a megfelelő matematikai alapműveletet, nézzük az aktuális piac statisztikákat, és kész. Tapasztalataim szerint még a legnagyobb vállalatvezetőnek is hatással vannak az érzései a privát pénzügyi szokásaira. Ezen a téren sokat tanultam és tapasztaltam egy a magánemberek pénzügyeivel foglakozó vállalatnál 2003-tól. A cégnél közel 1300 munkatárs dolgozott. Itt többször lehettem az év értékesítője, és amikor már csapatot vezethettem több értékesítési versenyt is megnyertünk. Nagyvállalatok pénzügyeivel foglalkoztam már a saját cégemen keresztül 2013 óta. Azóta eljutottam oda, hogy csak azt a projektet vállalom el, amiben látom a fantáziát és hogy hozzátesz valamit a világhoz. Életem annyit változott, hogy 2017 óta stratégaként dolgozom. Emellett egy budapesti Egyházközség gazdasági kérdéseiben teszek javaslatokat. Vezetem a családi vállalkozásunkat és az egyesületemet.

Sok változáson kellet magamnak is átmennem hogy észrevegyem, hogy az EMBERREL is kell foglalkozni. Mindezt azért, hogy a pénzzel való kapcsolatában hosszútávú és maradandó fejlődés tudjon végbemenni.

Több témában van lehetőség arra hogy konkrétan a Te pénzzel való kapcsolatodról tudjunk beszélgetni egyéni konzultáció keretében. Ez egy közvetlen beszélgetés, Te hozod a témát. Lépésről lépésre haladunk és átfogóan vizsgáljuk a hozott élethelyzetet. A lényeg hogy teljesebbé váljon az életed.

Egyéni időpont egyeztetése szükséges a megadott elérhetőségeken.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a téma vagy a lehetőség, írj vagy hívj és segítek megismerkedni a “saját árnyékoddal” hogy tudd mit szeretnél “átlépni”.

Tamás

Jelentkezés az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 70 381 5620

31tamas@gmail.com