Veres Tamás – Egyéni konzultáció a pénzről

Úgy tapasztaltam, hogy sokan azt gondolják, hogy a pénzügyek csupán számok. Rakjuk egymás után őket és végezzük el a megfelelő matematikai alapműveletet vagy nézzük az aktuális piac statisztikákat, és kész.
Tapasztalataim szerint még a legnagyobb vállalatvezető érzései is hatással vannak a privát pénzügyeire, de írhatnám azt is, hogy az életére, önbizalmára és viszont.

Munkám során nagyvállalatok pénzügyeivel és döntéshozások előkészítésével foglalkozom már a saját cégemen keresztül 2013 óta. Az idáig vezető út hosszú volt és tele tapasztalásokkal. Eljutottam oda, hogy csak azt a projektet vállalom el, ami hozzátesz valamit a világhoz.
Sok változáson kellet magamnak is átmennem, hogy észrevegyem, az EMBERREL is kell foglalkozni. Mindezt azért, hogy a pénzzel és saját magával való kapcsolataiban hosszútávú és maradandó fejlődés tudjon végbemenni. Ezáltal az élete magánemberként vagy vezetőként is változhasson abba az irányba, amit ott legbelül tud csak egyenlőre érezni.

Jómagam 2013. áprilisában találkoztam először a Gartai módszerrel. Sokkal nyitottabb szemmel tudom élni az életemet a világba és magamat is jobban megismerhettem. A Középpontban végzett munkámat is ennek a módszenek az iránymutatásai mentén végzem.
Egyéni konzultáció keretében a Te általad hozott témáról tudunk beszélgetni. Ez egy közvetlen beszélgetés, Te hozod a témát és lépésről lépésre haladva, átfogóan vizsgáljuk a hozott élethelyzetet. A lényeg, hogy teljesebbé váljon az életed. Fontos, hogy TE KELLESZ hozzá! Az lehet hogy kapsz házi feladatot is.

Egyéni időpont egyeztetése szükséges a megadott elérhetőségeken.
Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj vagy hívj és segítek megismerkedni a “saját árnyékoddal”, hogy tudd mit szeretnél “átlépni”.

Részvételi díj: 13 000 Ft / alkalom
Az első alkalom ingyenes.

Amennyiben ajándékba szánod a segítségemet, arra is van lehetőség. Ezt kérlek mindenképp jelezd számomra jelentkezésednél.

Jelentkezés az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

A pénzzel való kapcsolat fejlesztése

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 70 381 5620

31tamas@gmail.com