Veres Tamás

Úgy tapasztaltam, hogy sokan azt gondolják, hogy a pénzügyek csupán számok. Rakjuk egymás után és végezzük el a megfelelő matematikai alapműveletet, nézzük az aktuális piac statisztikákat, és kész.

Tapasztalataim szerint még a legnagyobb vállalatvezetőkre is hatással vannak az érzései a privát pénzügyi szokásaira. Ezen a téren sokat tanultam és tapasztaltam egy, a magánemberek pénzügyeivel foglakozó vállalatnál 2003-tól. A cégnél közel 1300 munkatárs dolgozott. Itt többször lehettem az év értékesítője, és amikor már csapatot vezethettem több értékesítési versenyt is megnyertünk. Nagyvállalatok pénzügyeivel és döntéshozóival foglalkozom már a saját cégemen keresztül 2013 óta. Azóta eljutottam oda, hogy csak azt a projektet vállalom el, ami hozzátesz valamit a világhoz.

A pénzzel való kapcsolat fejlesztése

Sok változáson kellet magamnak is átmennem, hogy észrevegyem, az EMBERREL is kell foglalkozni. Mindezt azért, hogy a pénzzel való kapcsolatában hosszútávú és maradandó fejlődés tudjon végbemenni.

Több témában van lehetőség arra, hogy konkrétan a Te pénzzel való kapcsolatodról tudjunk beszélgetni egyéni konzultáció keretében. Ez egy közvetlen beszélgetés, Te hozod a témát. Lépésről lépésre haladunk és átfogóan vizsgáljuk a hozott élethelyzetet. A lényeg, hogy teljesebbé váljon az életed. Az is lehet hogy kapsz házi feladatot is. Fontos, hogy TE KELLESZ hozzá!

  • Pénzzel való ismerkedés, barátkozás.
  • Úgy érzed összevesztél a pénzzel? Legyen ez másképp.
  • Egyéni és családi pénzügyi tervek és a hozzá tartozó pénzügyi dilemmák átbeszélésére.
  • Vállalkozás indításának kezdetei emberként a bürokrácián túl.
  • Most kezditek a közös családi pénzköltést? Családi kassza felépítése közösen.

Egyéni időpont egyeztetése szükséges a megadott elérhetőségeken.

Ha felkeltette az érdeklődésedet valamelyik téma, írj vagy hívj és segítek megismerkedni a “saját árnyékoddal”, hogy tudd mit szeretnél “átlépni”.

Részvételi díj: 13 000 Ft / alkalom

Amennyiben ajándékba szánod a tapasztalatomat, arra is van lehetőség. Ezt kérlek mindenképp jelezd számomra jelentkezésednél.

Jelentkezés az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 70 381 5620

31tamas@gmail.com