Hrotkó Heléna

Hrotkó Heléna vagyok. Táncművészként pályafutásom fontos része a test mélyreható kutatása és felfedezése. Így vált hivatásommá a testtudati munka, különféle keretekben segítek az embereknek “közelebb kerülni” testükhöz, mélyebb kapcsolatba kerülni vele, jobban megszeretni, ezáltal meggyógyítani vagy egyszerűen csak meghallani üzeneteit és így tisztelttel és szeretettel lenni felé és élni benne.

A Meridán Jóga sorozatot még főiskolás éveim alatt sajátítottam el, egyik legkedvesebb tanáromtól, mesteremtől tanultam, aki mint egy eszközt adta át nekünk, hogy vitalizáljuk és felkészítsük magunkat a napunkra. Azóta is egy csodálatos gyakorlatsornak tartom, mely nagyon hatékonyan ugyanakkor finoman hozza a testet, és vele együtt érzelmi és szellemi testünket is egy harmonikus, kiegyensúlyozott állapotba. Szeretem ezt a gyakorlatsort, mert végezhető egyben, vagy kiragadható belőle egy-egy rész, ha kevesebb idő áll rendelkezésre, önmagukban is megállják a helyüket az egyes szervpárokhoz kapcsolódó nyújtások, mozdulatok. Szeretem benne, hogy egyszerű, ugyanakkor mélyre lehet menni bennük a légzésen és a repetitív mozdulatokon keresztül. Általuk megtapasztalható egy mélyebb, a meridiánok mentén történő nyújtást, mely jól eső és regeneráló hatású. A szervekkel való munka fontos része óráimnak és egyéni kezeléseimnek is. Egy mélyebb szint, mely kapcsolódik az érzelmi szféránkhoz. Manapság már köztudott, hogy különféle érzelmeinket és azokhoz kapcsolódó emlékeinket a szerveinkben raktározzuk, így a Meridián Jóga nem csak a szervekre, hanem azokon keresztül közérzetünkre, belső egyensúlyunkra is hat. 

Az órákon a gyakorlatok vezetésénél ügyelek arra, hogy pontos instrukciókat adjak, testtudati szempontból is, illetve teret adjak egy-egy szervpárban való elmerülésnek és így azokkal való mélyebb, szeretetteljesebb kapcsolat kialakulásának.

Harmonizáló Testkezelés

Kezeléseim elősegítik a klienseim testi megújulását, energiarendszerünk feltöltődését és szervezetünk újrarendeződését.

Feltöltődésre vágysz minden szinten?
Mozgásszervi problémád, sérülésed van?
Több figyelmet szeretnél szentelni testednek, önmagadnak?
Bármi is legyen az indíttatásod, hogy tiszta figyelmet és feltöltő érintést kapj, szeretettel látlak harmonizáló testkezelésemen, mely újra rendezi fizikai tested, feltölti energiarendszered, és kisimítja gondolataid. Rendkívül jótékony hatású minden szinten.

Az alkalmak elején néhány hangolódó gyakorlattal támogatlak abban, hogy figyelmed bekerüljön teljes testedbe és így könnyebben ellazulj és fogékonyabbá válj a kezelés feltöltő és újrarendező hatásaira. Több manuális, testtudati technikát alkalmazok (Kranioszakrális terápia, Body Mind Centering®, Body Work, Ideokinézis); ezeket szabadon, intuitíven használom a kezeléseim során, attól függően, hogy épp mivel érkezel aznap.

Személyre szabottan kapod majd azt a kezelést, amire épp neked van szükséged.

Elérhetőségek és bejelentkezés

+36 70 536 06 15

yelena.x@gmail.com